Tuotteet

Olemme toimittaneet Suomessa ilmankäsittelykoneita jo 95 eri paikkakunnalle.

Ratkaisumme teollisuusilmanvaihtoon

Ilmastointi ja ilmanvaihto tarkoittavat eri asioita. Ilmanvaihdossa likainen ja tunkkainen sisäilma poistetaan kiinteistöstä ja korvataan uudella, raikkaalla ilmalla. Ilmastoinnissa puolestaan sisäilman ominaisuuksia muokataan esimerkiksi lämmittämällä, jäähdyttämällä tai kuivaamalla sitä, jonka jälkeen käsitelty ilma kierrätetään sisätiloissa. Teknisesti ilmastointi ja ilmanvaihto tuotetaan joko saman laitteen tai erillisten laitteiden avulla. Sinä tiedät, mitä kohteeseesi tarvitset. Me puolestamme teemme visioistasi totta.

Ilmankäsittelykoneet

Kun ilman pitää liikkua, silloin ratkaisuna ovat Kesair ilmanvaihtokoneet. Koneemme sisältävät tulo- ja poistoilman käsittelyn sekä energiatehokkaan lämmön talteenoton. Näin toimien kallista lämpöenergiaa ei hukkaannu poistoilman mukana. Lämmön talteenottomenetelmänä valinnan mukaan vastavirtasiirrin, roottori tai glykolipatterit. Tuloilma lämmitetään joko vesi- tai sähkökäyttöisillä pattereilla. Lämmityksen lisäksi tuloilman voi halutessa myös tehokkaasti jäähdyttää, mikä lisää asumis- ja työskentelymukavuutta mm. hoivakodeissa.

Lue lisää

Tuloilmakoneet

Tuloilmakoneilla tuodaan raitista ja lämmitettyä korvausilmaa juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Ilmankäsittelykoneista poiketen poistoilman käsittelyä, eikä hukkalämmön talteenottoa koneessa ole. Halutessa tuloilmakoneet voidaan kuitenkin varustaa myös patterilämmöntalteenotolla. Tuloilmakoneisiin voidaan asentaa myös kiertoilmatoiminto, joka liikuttaa sisäilmaa korvaten osan siitä uudella, raikkaalla ilmalla.

Lue lisää

Ammattikeittiöiden ilmanvaihtolaitteet

Ravintoloissa, laitos- ja suurtalouskeittiöissä haasteita ilmanvaihdolle tuovat ruuan lämmittämisestä aiheutuva lämpö, vesihöyry sekä rasva. Valmistamme LVI-numeroituja rasvasuodattimia sekä vakiomittaisia tai mittojen mukaan tehtyjä rasvasuodatinkennoja ja kohteeseen räätälöityjä höyrykupuja. Laitteet ovat yksinkertaisia asentaa, helppohoitoisia ja suurkeittiökäytössä hyväksi testattuja. Rasvasuodattimissa on mahdollisuus valita kolmesta erilaisesta mallista, jolloin keittiön tilaratkaisut on helpompi ottaa huomioon jo ilmastoinnin suunnitteluvaiheessa. Rasvasuodatinkennomme valmistetaan joko vakiomitassa tai mittojen mukaan. Höyrykuvut eli huuvat puolestaan valmistetaan aina mittatilaustyönä kohdekohtaisesti.

Lue lisää

Laitetilat

Käyttövalmis ilmavaihto- ja tilaratkaisu, joka kattaa kaiken tarvittavan. Ilmankäsittelykoneiden tarpeen kartoitus, suunnittelu, laitetilan valmistus, laitevarustelu, kuljetus ja asennus. Kustannustehokas ”avaimet käteen” kokonaisuus.

Lue lisää

Huolto- ja asennusohjeet

Pidä erinomaiset Kesair-laitteet hyvässä vedossa oikealla asennuksella ja säännöllisellä huollolla. Oikea asennus ja huolto on tärkeää, jotta erinomaiset Kesair-laitteemme pysyvät kunnossa ja toimivat pitkään ja häiriöttömästi. Katso täältä ohjeet, kuinka laitteemme asennetaan ja huolletaan oikein.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Tarjouspyynnöt, lisätiedot ja työhakemukset. Täytä lomake, lähetä sähköpostia tai soita meille, henkilökuntamme auttaa mielellään!

Yhteystietoihin