Tuotteet

Kesair ilmankäsittelykoneita jo 95 eri paikkakunnalla ympäri Suomea!

Ratkaisumme teollisuusilmanvaihtoon

Kun halutaan poistaa likainen ja tunkkainen sisäilma ja korvata se uudella, raikkaalla ilmalla, on oikea valinta Kesairin katto- ja lattia-asenteiset tulokoneet. Tulokoneet voidaan myös halutessa varustaa patterilämmöntalteenotolla, jolloin ilmastoinnin lämmönhukka saadaan hyötykäyttöön.
Kun puolestaan on tarvetta muokata sisäilman ominaisuuksia esimerkiksi lämmittämällä, jäähdyttämällä tai kuivaamalla, valintasi on luonnollisesti Kesairin valmistamat, lämmöntalteenotolla varustetut vastavirtalevylämmönsiirtimellä tai pyörivällä lämmönsiirtimellä varustetut ilmankäsittelykoneet.
Sinä tiedät, mitä kohteeseesi tarvitset. Me teemme visioistasi totta.

Lataa tuote-esitteemme                          Pyydä mitoitus.

Ilmankäsittelykoneet

Kun ilman pitää liikkua, ratkaisuna ovat Kesair ilmanvaihtokoneet.

Koneemme sisältävät tulo- ja poistoilman käsittelyn sekä energiatehokkaan lämmön talteenoton. Näin toimien kallista lämpöenergiaa ei hukkaannu poistoilman mukana.

Lämmön talteenottomenetelmänä on saatavana valinnan mukaan vastavirtasiirrin, roottori tai glykolipatterit.

Tuloilma jälkilämmitetään joko vesi- tai sähkökäyttöisillä pattereilla. Lämmityksen lisäksi tuloilman voi halutessa myös tehokkaasti jäähdyttää nestekiertoisella tai suorahöyrystysjäähdytyspatterilla, mikä lisää asumis- ja työskentelymukavuutta mm. hoivakodeissa.

Tuloilmakoneet

Tuloilmakoneilla tuodaan raitista ja lämmitettyä korvausilmaa juuri sinne, missä sitä tarvitaan.

Ilmankäsittelykoneista poiketen koneissa ei ole poistoilman käsittelyä, eikä hukkalämmön talteenottoa. Halutessa tuloilmakoneet voidaan kuitenkin varustaa myös patterilämmöntalteenotolla. Tuloilmakoneisiin voidaan asentaa myös kiertoilmatoiminto, joka liikuttaa sisäilmaa korvaten osan siitä uudella, raikkaalla ilmalla.

Tuloilmakoneet voidaan asentaa joko kattoon tai lattialle.

Ammattikeittiöiden ilmanvaihtolaitteet

Ravintoloissa, laitos- ja suurtalouskeittiöissä haasteita ilmanvaihdolle tuovat ruuan lämmittämisestä aiheutuva lämpö, vesihöyry sekä rasva. Näihin ongelmiin ratkaisu on rasvasuodatin ja höyrykupu.

Valmistamme LVI-numeroituja rasvasuodattimia sekä vakiomittaisia tai mittojen mukaan tehtyjä rasvasuodatinkennoja ja kohteeseen räätälöityjä höyrykupuja. Laitteet ovat yksinkertaisia asentaa, helppohoitoisia ja suurkeittiökäytössä hyväksi testattuja.

Rasvasuodattimissa on mahdollisuus valita kolmesta erilaisesta mallista, jolloin keittiön tilaratkaisut on helpompi ottaa huomioon jo ilmastoinnin suunnitteluvaiheessa.

Rasvasuodatinkennomme valmistetaan joko vakiomitassa tai mittojen mukaan. Höyrykuvut eli huuvat puolestaan valmistetaan aina mittatilaustyönä kohdekohtaisesti.

Laitetilat

Laitetila on käyttövalmis ilmavaihto- ja tilaratkaisu, joka kattaa kaiken tarvittavan.

Siihen sisältyy ilmankäsittelykoneiden tarpeen kartoitus, suunnittelu, laitetilan valmistus, laitevarustelu, kuljetus ja asennus.

Laitetila on kustannustehokas ”avaimet käteen” kokonaisuus.

Huolto- ja asennusohjeet

Pidä erinomaiset Kesair-laitteet hyvässä vedossa oikealla asennuksella ja säännöllisellä huollolla. Oikea asennus ja huolto on tärkeää, jotta erinomaiset Kesair-laitteemme pysyvät kunnossa ja toimivat pitkään ja häiriöttömästi.

Katso täältä ohjeet, kuinka laitteemme asennetaan ja huolletaan oikein.

Ota yhteyttä

Tarjouspyynnöt, lisätiedot ja työhakemukset. Täytä lomake, lähetä sähköpostia tai soita meille, henkilökuntamme auttaa mielellään!