Tuloilmakoneet

Tuloilmakoneet

Valmistamme tuloilmakoneita ilmamäärille 0,11–10 m3/s. Koneemme soveltuvat ja muuntuvat monenlaisiin olosuhteisiin ja ne räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Ne on selkeyden vuoksi jaoteltu meillä ilmamäärien mukaan pieniin ja suuriin tuloilmakoneisiin, sillä niiden käyttökohteet ja -tavat ovat keskenään erilaiset.

Pienet tuloilmakoneet | 0,11-1,4 m³/s

Kesairin pienet tulo- ja poistoilmakoneet räätälöidysti liike-, toimisto-, teollisuus- ja julkisten rakennusten tarpeisiin. Pienet tuloilmakoneet sopivat mm. kerrostaloihin, kahviloihin ja muihin pieniin toimitiloihin sekä pienteollisuuden työtiloihin. Koneet tuovat tehokkaasti lämmitettyä, raitista korvausilmaa toimitiloihin.

Lue lisää

Suuret tuloilmakoneet | 0,2-10 m³/s

Suuria tuloilmakoneita käytetään pääosin laitetiloissa, korjaamoissa ja muissa teollisuuden teknisissä tiloissa, joissa operoitavat ilmamäärät ovat suuria. Suuret tuloilmakoneet asennetaan lattia-asennuksena joko yhtenä kokonaisuutena tai kanavien kautta yhdistettyinä lohkoina.

Lue lisää

LTO tulo- ja poistoilmakoneet | 1,2-10 m³/s

Lämmön talteenotolla varustetut tuloilmakoneet ovat tulo- ja poistoilmakoneiden yhdistelmä, joissa poistoilman hukkalämpö otetaan tehokkaasti talteen ja siirretään lämmittämään tuloilmaa. Käyttökohteet on vastaavat kuin tuloilmakoneilla. Käyttöä suositellaan erittäin likaista ilmaa kierrättävissä kohteissa, sillä tulo- ja poistoilmavirrat eivät pääse niissä lainkaan kosketuksiin toistensa kanssa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Tarjouspyynnöt, lisätiedot ja työhakemukset. Täytä lomake, lähetä sähköpostia tai soita meille, henkilökuntamme auttaa mielellään!

Kesair uusi konesarja

yhteystietoihin