Tuloilmakoneet

Tuloilmakoneet

Yli 20 vuoden kokemus tulo- ja poistoilmakoneiden valmistuksesta on opettanut meille seuraavaa: Käytämme koneissamme ainoastaan nykyaikaisia, vähän energiaa kuluttavia EC-moottoreita. Koneiden nestekiertoiset lämmitys- ja jäähdytyspatterit ovat käytössä hyväksi havaittuja, laadukkaita ja pohjoisiin olosuhteisiin sopivia. Sähköpatterit valmistetaan tehtaallamme omatuotantona. Lattia-asenteisiin koneisiin saa halutessa lisäksi nestekiertoisen lämmöntalteenottopatterin. Kaikki komponentit sijaitsevat koneen sisällä. Tällöin huolto ja suodatinten vaihto on helpompaa. Myös koneen paikalleen asennus on yksinkertaisempaa sekä nopeampaa. Kaikki tämä yhdessä tarkoittaa elinkaareltaan pitkäikäisiä ja käyttökustannuksiltaan kilpailukykyisiä tulokoneita.

Pystymme tarjoamaan räätälöityjä tulo- ja poistokoneratkaisuja monenlaisiin, haastavampiinkin kohteisiin. Olemme omalta osaltamme mukana hankkeen suunnittelussa ja toimeenpanossa. Asiakaspalvelumme on nopeaa ja helposti tavoitettavissa.

 

Valmistamme tuloilmakoneita ilmamäärille 0,11–10 m3/s. Koneet ovat selkeyden vuoksi jaoteltu meillä asennustavan mukaan lattia- ja kattoasenteisiin tuloilmakoneisiin. Konemitoituksen pyytäminen on helppoa ja nopeaa.

Lataa tuote-esite                    Täytä mitoituslomake tästä.

Kattoasenteiset tuloilmakoneet | 0,11-1,4 m³/s

Kesairin kattoasenteiset, pienet tulo- ja poistoilmakoneet räätälöidysti liike-, toimisto-, teollisuus- ja julkisten rakennusten tarpeisiin.

Ilman lämmitys joko sähkö- tai vesipatterilla.

Pienet tuloilmakoneet sopivat mm. kerrostaloihin, kahviloihin ja muihin pieniin toimitiloihin sekä pienteollisuuden työtiloihin. Koneet tuovat tehokkaasti lämmitettyä, raitista korvausilmaa toimitiloihin.

Lattia-asenteiset tuloilmakoneet | 0,2-10 m³/s

Lattia-asenteisia tuloilmakoneita käytetään pääosin laitetiloissa, korjaamoissa ja muissa teollisuuden teknisissä tiloissa, joissa operoitavat ilmamäärät ovat suuria.

Tuloilmakoneet asennetaan lattia-asennuksena joko yhtenä kokonaisuutena tai kanavien kautta yhdistettyinä lohkoina.

LTO tulo- ja poistoilmakoneet | 1,2-10 m³/s

Lämmön talteenotolla varustetut tuloilmakoneet ovat tulo- ja poistoilmakoneiden yhdistelmä, joissa poistoilman hukkalämpö otetaan tehokkaasti talteen ja siirretään lämmittämään tuloilmaa. Käyttökohteet on vastaavat kuin tuloilmakoneilla.

Käyttöä suositellaan erittäin likaista ilmaa kierrättävissä kohteissa, sillä tulo- ja poistoilmavirrat eivät pääse niissä lainkaan kosketuksiin toistensa kanssa.

Ota yhteyttä

Tarjouspyynnöt, lisätiedot ja työhakemukset. Täytä lomake, lähetä sähköpostia tai soita meille, henkilökuntamme auttaa mielellään!