cRoom-laitetilat Kesairilta

Teollisuusilmanvaihdon tilaratkaisut

Kun tarvitaan erillinen tila laiteasennuksia varten, voimme toimittaa valmiin tilaratkaisun yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa. cRoom-laitetilat tarjoavat pitkäikäisen ja kustannustehokkaan ratkaisun laitetilatarpeisiin. Laitetilat voidaan räätälöidä mitoituksen ja varustelun mukaan ja näin varmistetaan juuri halutunlainen lopputulos.

Laadukas laitetila ilmanvaihtoon

cRoom-laitetilat ovat kotimaista tuotantoa ja ne toteutetaan kokonaispalveluna asiakkaan tarve ja toiveet huomioiden. Laitetilat soveltuvat myös vaativiin käyttökohteisiin. Laitesuojat suunnitellaan ja varustellaan ilmavaihtolaitteiden mitoituksen ja teknisten vaatimusten mukaisesti.

Ilmavaihtolaitteilla varustellut laitesuojat toimitetaan ”avaimet käteen” pakettina. Kokonaispalvelu kattaa tarvekartoituksen, suunnittelun, valmistuksen, varustelun, kuljetuksen ja asennuksen. Näin voidaan varmistaa laadukas ja toimiva kokonaisuus.

Patentoitu seinärakenne

Laitetilan seinärakenteen valmistamiseen käytetään patentoitua kerroslevytekniikkaa, joka mahdollistaa vaativienkin kohteiden toteuttamisen.

Rungossa käytetään terästä, alumiinia ja puuta. Pintamateriaalina käytetään peltiä, lasikuitua ja vaneria. Myös monikerrosrakenteet ovat mahdollisia.

  • Energiatehokas ja paloturvallinen rakenne. U-arvo 0,16-0,66 W/mk
  • Paloluokka vakiotuotteissa P3. Seinärakenteen paino 5-25 kg/m².
  • Erittäin kevyt, vain 5-7 kg/m²
  • Rakenne on hermeettinen eli ilmatiivis ja ei ime kosteutta
  • Vähäinen energiantarve valmistuksessa

cRoom-laitetilat Kesair Oy:ltä

Kustannustehokkaiden ja kotimaisten laitetilojen toimitus.

Ota yhteyttä

Tarjouspyynnöt, lisätiedot ja työhakemukset. Täytä lomake, lähetä sähköpostia tai soita meille, henkilökuntamme auttaa mielellään!

Kesair uusi konesarja

yhteystietoihin