Laitetilat Kesairilta

Ilmanvaihdon laitetilat

Kun tarvitaan erillinen tila laiteasennuksia varten, voimme toimittaa kohteeseen valmiin tilaratkaisun yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa. Ilmanvaihdon laitetilat tarjoavat pitkäikäisen ja kustannustehokkaan ratkaisun laitteiden vaatimiin tilatarpeisiin. Laitetilat voidaan räätälöidä mitoituksen ja varustelun mukaan ja näin varmistetaan juuri halutunlainen lopputulos.

Laadukas laitetila ilmanvaihtoon

Laitetilat toteutetaan kokonaispalveluna asiakkaan tarve ja toiveet huomioiden. Ne soveltuvat myös vaativiin käyttökohteisiin. Laitesuojat suunnitellaan ja varustellaan ilmavaihtolaitteiden mitoituksen ja teknisten vaatimusten mukaisesti.

Ilmavaihtolaitteilla varustellut laitesuojat toimitetaan ”avaimet käteen” pakettina. Kokonaispalvelu kattaa tarvekartoituksen, suunnittelun, valmistuksen, varustelun, kuljetuksen ja asennuksen. Näin voidaan varmistaa laadukas ja toimiva kokonaisuus.

Patentoitu seinärakenne

Laitetilan seinärakenteen valmistamiseen käytetään patentoitua kerroslevytekniikkaa, joka mahdollistaa vaativienkin kohteiden toteuttamisen.

Rungossa käytetään terästä, alumiinia ja puuta. Pintamateriaalina käytetään peltiä, lasikuitua ja vaneria. Myös monikerrosrakenteet ovat mahdollisia.

  • Energiatehokas ja paloturvallinen rakenne. U-arvo 0,16-0,66 W/mk
  • Paloluokka vakiotuotteissa P3. Seinärakenteen paino 5-25 kg/m².
  • Erittäin kevyt, vain 5-7 kg/m²
  • Rakenne on hermeettinen eli ilmatiivis, eikä ei ime kosteutta
  • Vähäinen energiantarve valmistuksessa

Ota yhteyttä

Tarjouspyynnöt, lisätiedot ja työhakemukset. Täytä lomake, lähetä sähköpostia tai soita meille, henkilökuntamme auttaa mielellään!