Olemme vahva ilmastointialan osaaja

Toimintamme perustuu lujaan ammattitaitoon ja hyvään asiakaspalveluun. Kesairissa on osaamista suunnitella ja räätälöidä sekä taito valmistaa laaja valikoima vaativaan ilmankäsittelyyn ja suodattamiseen käytettäviä koneita. Ota meihin yhteyttä kun tarvitset ammattilaisen kumppaniksesi!

Kerralla oikein!

Meidän kesairlaisten kunnia-asia on, että hommat hoituvat kerralla oikein. Se, että toimittamamme laitteet ovat mitoitetut juuri kutakin kohdetta ajatellen sekä se, että ne toimivat pitkään ja energiatehokkaasti.

Tutustu tästä yritykseemme.

Kesair Oy

Valmistamme muuhun kuin kotitalouskäyttöön soveltuvia ilmankäsittelylaitteita sekä ammattikeittiön ilmanvaihtoon soveltuvia rasvasuodattimia ja höyrykupuja. Teemme Pohjolan vaihteleviin oloihin sopivia, varmatoimisia ja turvallisia ilmastointilaitteita ympäristönäkökohdat huomioon ottaen.

Olemme toimineet Kesair Oy:n nimellä jo vuodesta 2011. Henkilöstöä meillä on tällä hetkellä 9,5 henkeä. Vahvuutemme ovat asiakaslähtöisyys, kotimaisuus, joustavuus ja osaaminen.

Asiakaslähtöisyys tarkoittaa meille sitä, että modifioimme tuotteemme mahdollisimman pitkälle asiakkaiden tarpeisiin. Asiakaspalvelua ja neuvontaa meiltä saa jonottamatta aukioloaikojen puitteissa.

Joustavuus tarkoittaa meille tilausten tekemisen helppoutta sekä joustavia ja varmoja toimituksia.

Osaaminen näkyy tekevänä otteena, innovatiivisuutena sekä haluana oppia uutta.

Kotimaisuus: Olemme ylpeästi avainlipputuote.

Ota yhteyttä

Tarjouspyynnöt, lisätiedot ja työhakemukset. Täytä lomake, lähetä sähköpostia tai soita meille, henkilökuntamme auttaa mielellään!