Mitoitusohjelma

Kesair-mitoitusohjelmalla voit helposti suunnitella juuri sinun projektiisi soveltuvan ilmankäsittelykoneen ja vertailla eri tekijöiden vaikutuksia koneiden mitoitukseen. Mitoituksen avulla säästät aikaa ja nopeutat myös tarjouskäsittelyä, koska ohjelma piirtää valmiit mittakuvat ja tuottaa koneajoissa tarvittavat dokumentit antamillasi ohjearvoilla.

LINKIT

LATAA OHJELMA

Tervetuloa kokeilemaan uutta mitoitusohjelmamme

Lataa alla olevasta linkistä ohjelma ja kirjaudu sisään ohjelmaan kokeillaksesi sen toimintaa.

1. Klikkaa linkkiä ja toimi ohjeen mukaan ladataksesi ohjelman koneellesi. Ohjelma vaatii toimiakseen Windows10 käyttöjärjestelmän ja vähintään 1366×768 resoluution näytön. Kesair-ohjelman toimimista muilla käyttöjärjestelmillä ei voida taata.

2. Avaa ohjelma. Rekisteröidy ohjelman käyttäjäksi klikkaamalla Login-paneelin Hanki käyttäjätunnus -nappia.

3. Täytä pyydetyt tiedot ja pyydä käyttöoikeus painamalla sinistä ”pyydä käyttöoikeus” -nappia:

4. Antamaasi sähköpostiosoitteeseen tulee vahvistuslinkki. https://kesair.azurewebsites.net/Guid/bf54… Klikkaa linkkiä tai kopioi se ja liitä web-selaimen osoitepalkkiin. Rekisteröitymisesi on nyt vahvistettu. Palaa login-valikkoon ja kirjaudu sisään.

Tervetuloa kokeilemaan!

Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa, ota yhteyttä
050 366 1185 Kaisa Karjalainen

LATAA OHJELMA

Ota yhteyttä

Tarjouspyynnöt, lisätiedot, asiakkuudet ja työhakemukset. Voit täyttää lomakkeen, lähettää sähköpostia tai soittaa, henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.

YHTEYSTIETOIHIN