Mitoitusohjelma

Voit helposti suunnitella juuri sinun projektiisi soveltuvan ilmankäsittelykoneen ja vertailla eri tekijöiden vaikutuksia koneiden mitoitukseen Kesair-mitoitusohjelmalla.

Mitoituksen avulla säästät aikaa ja nopeutat myös tarjouskäsittelyä, koska ohjelma piirtää valmiit mittakuvat ja tuottaa koneajoissa tarvittavat dokumentit antamillasi ohjearvoilla.

Tervetuloa kokeilemaan ja käyttämään Kesair mitoitusohjelmaa ilmanvaihdon suunnitteluun

Lataa alla olevasta linkistä ohjelma ja kirjaudu sisään kokeillaksesi sen toimintaa.

1. Klikkaa linkkiä ja toimi ohjeen mukaan ladataksesi ohjelman koneellesi. Ohjelma vaatii toimiakseen Windows10 käyttöjärjestelmän ja vähintään 1366×768 resoluution näytön. Kesair-ohjelman toimimista muilla käyttöjärjestelmillä ei voida taata.

2. Avaa ohjelma. Rekisteröidy ohjelman käyttäjäksi klikkaamalla Login-paneelin Hanki käyttäjätunnus -nappia.

3. Täytä pyydetyt tiedot ja pyydä käyttöoikeus painamalla sinistä ”pyydä käyttöoikeus” -nappia:

4. Antamaasi sähköpostiosoitteeseen tulee vahvistuslinkki. https://kesair.azurewebsites.net/Guid/bf54… Klikkaa linkkiä tai kopioi se ja liitä web-selaimen osoitepalkkiin. Rekisteröitymisesi on nyt vahvistettu. Palaa login-valikkoon ja kirjaudu sisään.

Tervetuloa kokeilemaan!

Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa, ota yhteyttä
050 366 1185 Kaisa Karjalainen tai kaisa@kesair.fi

LINKIT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

K: Maksaako Kesair-mitoitusohjelman lataaminen ja käyttö?
V: Ei maksa. Kesair -mitoitusohjelman lataaminen ja käyttö ovat ilmaisia.

K: Klikkasin latauslinkkiä ja pääsin täyttämään rekisteröintitiedot, mutta sähköpostiini ei tullut rekisteröinnin vahvistuslinkkiä / vahvistuslinkki ei toimi. Miten toimin?
V: Jostain syystä joillekin rekisteröityjille vahvistuslinkki ei tule perille. Syytä selvitetään. Kannattaa tällaisessa tapauksessa kokeilla kirjautumista ohjelmaan antamillasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Jos tämäkään ei toimi, kannattaa olla puhelimitse yhteydessä käyttäjätukeemme: Kaisa 050-3661185.

K: Onko mitoitusohjelman käyttöön saatavissa käyttäjäkoulutusta?
V: Kyllä, järjestämme Kesair-mitoitusohjelman käyttäjäkoulutusta etäyhteydellä. Käyttäjäkoulutusta voi kysyä sähköpostitse: kaisa@kesair.fi, niin sovimme teille sopivan koulutusajan.

Ota yhteyttä

Tarjouspyynnöt, lisätiedot ja työhakemukset. Täytä lomake, lähetä sähköpostia tai soita meille, henkilökuntamme auttaa mielellään!