Suurkeittiöilmanvaihto

Parempi ilma keittiöön Kesairin höyrykuvuilla ja suodattimilla.

hoyrykupu

SUURKEITTIÖN HÖYRYKUPU AHP

AHP-höyrykupu on kokopeltinen, itsekantava, ilman erillistä runkoa oleva kupu. Sivujen alareunassa on rasvakouru, joka rasvankeruun lisäksi tukevoittaa rakennetta. Materiaalina ruostumaton teräs. AHP-kupu on suurten yhtenäisten seinäpintojensa ansiosta helppo pitää puhtaana. AHP-höyrykuvut valmistetaan mittojen mukaan.

Alaprofiili muodostaa rasvakourun, joka kerää sivuja pitkin mahdollisesti valuvan rasvan. Samalla se toimii tukirakenteena. Rakenne-elementtien suunnittelu tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin muunnoksiin kunkin asennuskohteen mukaan. Kuvun katto on kasettirakenteinen, materiaalina ruostumaton teräspelti. Mahdollisen vaipan materiaali on yleensä sama kuin kuvun kattomateriaali. Mikäli kupu sijoittuu joltain sivulta seinää vasten, suositellaan seinän viereiselle sivulle laitettavaksi peitelevy, tai jos seinä on kaakeloitu, riittää pelkkä katonkannatuslista. Rasvasuodattimiksi KESAIR-rasvanerottimet ARV, ARA ja ART- mallit, joiden yläosa muodostaa alustan höyrykuvun kattokaseteille. Rasvasuodatin ei sisälly kuvun vakiotoimitukseen.

MITOITUS

On muistettava, että mitä alempana kuvun alareuna on , sitä vähemmän keittiöstä tarvitsee poistaa kalliisti lämmitettyä ilmaa. Höyrykuvun alareunan suosituskorkeus lattiasta on 1900-2000 mm. Kuvun sivujen tulee olla mitoitettu 200-400 mm alla olevia laitteita pidemmiksi, jotta höyryt ja käryt eivät pääse tupsahtelemaan kuvun ulkopuolelle.

TILAUS

Höyrykupuja tilattaessa mainittava

  • pituus  (mm)
  • leveys  (mm)
  • korkeus  (mm)
  • muut mahdolliset erikoismitat
  • rungon, katon ja sokkelin materiaali

rasvasuodatin

Rasvasuodattimet

KESAIR rasvasuodattimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Rasvasuodatinkennot ovat helposti asennettavissa ja ne voidaan kätevästi irrottaa puhdistusta varten ARV on V-mallinen rasvasuodatin, ARA on A-mallinen ja ART on tasosuodatin. Rasvasuodattimet sisältävät kotelon, rasvaaltaan sekä tarvittavan määrän kennoja, joka määräytyy halutun poistoilmavirran perusteella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Nimesi (pakollinen)

Sähköpostiosoitteesi (pakollinen)

Viestin aihe

Viestin sisältö