Dimensioneringsprogram

Med hjälp av Kesairs dimensioneringsprogram kan du enkelt planera ett ventilationsaggregat som är perfekt för just ditt projekt och jämföra hur olika faktorer påverkar aggregatens dimensionering. Dimensioneringsprogrammet sparar tid för dig och den påskyndar behandlingen av offerten, eftersom programmet ritar färdiga måttbilder och skapar dokument med dina riktvärden för dimensioneringen.

Välkommen att testa vårt nya dimensioneringsprogram

Ladda programmet via länken nedan och logga in för att testa programmet.

 

1. Klicka på länken och följ instruktioner för att ladda ned programmet. Programmet kräver operativsystemet Windows 10 och en display med en upplösning på minst 1366×768. Vi kan inte garantera att Kesair-programmet fungerar på andra operativsystem.

2. Öppna programmet. Registrera dig som användare genom att klicka på knappen ”Request login” i Login-panelen.

3. Fyll i uppgifterna och begär behörigheter genom att klicka på den blå ”Request login”-knappen:

4. Du får en bekräftelselänk https://kesair.azurewebsites.net/Guid/bf54… till den e-postadress du angett. Klicka på länken eller kopiera och klistra in den på webbläsarens adressrad. Nu är ditt konto bekräftat. Gå tillbaka till Login-menyn och logga in.

Välkommen att prova!

Om du har problem med att logga in, ring +358 50 366 1185 Kaisa Karjalainen

LÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

F: Kostar det något att ladda ned och använda Kesairs dimensioneringsprogram?
S: Nej. Kesairs dimensioneringsprogram är gratis att ladda ned och använda.

 

F: Jag klickade på laddningslänken och kunde fylla i mina uppgifter, men fick inte bekräftelselänken till min e-post/bekräftelselänken fungerar inte. Vad ska jag göra?
S: Av någon anledning får vissa användare inte bekräftelselänken. Vi håller på att utreda saken. Om detta händer kan du ändå testa att logga in i programmet med det användarnamn och lösenord du skapade. Om detta inte heller fungerar, kan du kontakta vårt användarstöd: Kaisa +358 50 366 1185.

 

F: Går det att dimensionera andra än motströmsvärmeväxlare med programmet?
S: För närvarande gör vi de sista justeringarna för kalkylering av roterande värmeväxlare och tilluftsaggregat. De blir tillgängliga för kunden så fort vi är säkra på att kalkyleringen fungerar.

F: Finns det utbildning för användning av dimensioneringsprogrammet?
S: Ja, vi ordnar utbildning för Kesair-dimensioneringsprogrammets användare på distans. Du kan fråga om utbildningen per e-post kaisa@kesair.fi så att vi kan komma överens om en tidpunkt som passar er.

Kontakta oss

Offertbegäran, mer information, kundrelationer och jobbansökan. Du kan fylla i formuläret, skicka e-post eller ringa. Vår personal hjälper dig gärna