Asiakaskokemus keskiössä tilatessa ilmankäsittelykoneita

Mitoitusohjelma säästää aikaa koneita tilatessa

Kesair on teettänyt asiakkailleen mitoitusohjelman, joka on nykyaikainen ja säästää asiakkaiden aikaa tilausta tehdessä. Investointi on ollut iso mutta se on helpottanut koneiden suunnittelussa ja asiakkaan tarpeisiin vastaamisessa sekä nopeuttanut tarjousten käsittelyä huomattavasti. Tarvittavat muutokset on saatu tehtyä asiakkaan pyynnöstä entistä nopeammin ja asiakkaillamme on nyt jo suunnitteluvaiheessa mahdollisuus kustomoida haluamiaan koneita entistä paremmin.

Mitoitusohjelman toiminnallisuuksia

  • Sähkökeskus modifioitavissa
  • Mahdollisuus valita esisuodatus
  • Mahdollisuus valita esilämmitys sähkö- tai nestepatterilla
  • Mahdollisuus valita vastavirtasiirrinkoneella kenno- tai lohkosulatus, roottorikoneella perus- tai hygroskooppinen roottori.
  • Entistä laajempi suodatin- ja puhallintyypin valintamahdollisuus
  • Jäähdytys neste- tai DX-patterilla. Kompressorijäähdytystä tarvittaessa ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluun.
  • Äänenvaimennus jokaiseen kanavaan erikseen ja äänenvaimentimien pituus valittavissa.
  • Lisävarusteina pellistöt, joissa eristetyt säleet ja runko, tarkistusikkunat ja -valot puhaltimille, mahdollisuus muuttaa poistopuhaltimen puhallussuunta ylös.

Uusi versio julkaistu mitoitusohjelmasta

Vuoden vaihteessa on julkaistu uusi ohjelmaversio, jossa on enemmän konevalikoimaa. Näistä esimerkkinä erilaiset lohkotut konemallit. Ne ovat toiminnaltaan vastaavia, kuin vastaavalle ilmamäärälle mitoitettu pakettikone, mutta kootaan paikan päällä lohkoista. Tämä helpottaa erityisesti silloin, kun koneistetaan saneerauskohteita. Lohkokoneet erotetaan ohjelmassa pakettikoneista L-kirjaimella ja pystytään valitsemaan alasvetovalikosta. Lohkottujen konetyyppien valikoima päivittyy koko ajan. Jos jotain konetyyppiä ei vielä saa suoraan ohjelmasta, kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun ja sellainen suunnitellaan yrityksenne käyttöön.

Ohjelmalla laskenta tarkentunut entisestään

Ohjelman laskenta on nopeutunut ja tarkentunut entisestään. Mittaviivoissa ja grafiikoissa mahdollisesti olleita epätarkkuuksia on korjattu ja korjataan jatkuvasti. Patterilaskentaan vaikuttavat otsapintanopeudet ovat tarkentuneet. Levy-LTO:n mitoitusperiaatteeksi on valittu paras lämpötilahyötysuhde ja SFP-laskentaa sekä äänilaskennan tuloksia on tarkennettu. Käytössä oleva puhallinvalikoimakin on laajentunut entisestään.

Jo kymmenet asiakkaamme helpottavat tilauksiaan käyttämällä mitoitusohjelmaa

Tutustu nyt heti uuteen ohjelmaan tästä ja tee koneen tilauksesta itsellesi helppoa!

Ota yhteyttä

Tarjouspyynnöt, lisätiedot ja työhakemukset. Täytä lomake, lähetä sähköpostia tai soita meille, henkilökuntamme auttaa mielellään!