Kesair uusi konesarja

Uusi tegnologia säästää loppukäyttäjän aikaa ja rahaa

Kiinteistöalalla valvotaan entistä tarkemmin kiinteistöjen kokonaisenergian kulutusta ja pyritään löytämään ratkaisuja, jotka säästävät sekä energiaa, että aikaresurssia. IV-koneiden tilatietojen saaminen reaaliajassa, ilman kalliita ja aikaa vieviä huoltokäyntejä, on myös Kesair Oy:n fokuksena, kun se uudistaa konemallistoaan. Tavoitteena on saada toimittamiemme IV-koneiden tilatieto ja hälytykset suoraan huoltohenkilökunnan kännykkään. Etäluvun kautta olisi mahdollista myös laittaa muistutukset koneiden määräaikahuolloista ja ehkä tulevaisuudessa myös tilata automaattisesti tarvittavat varaosat, kuten suodattimet. Tämä säästää koneiden loppukäyttäjiltä sekä aikaa että rahaa.

Hankkeen nimi: Kesair uusi konesarja

Yritysten investoinnit tulevaisuuden teknologiaan ja ympäristöä säästäviin innovaatioihin on myös elinkeino- liikenne ja ympäristökeskuksen fokus. Siksi Kesair Oy:lle on myönnetty Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelman kautta yrityksen kehittämisavustusta älyohjattavan ilmastointikonemalliston kehittämiseen.

Hankkeessa uudistetaan Kesair Oy:n mallistoa niin, että IV-koneiden etäluku ja ohjaaminen on mahdollista. Kesair Oy näkee, että hanke parantaa yrityksen pitkän aikavälin kilpailukykyä markkinoilla sekä tulee kasvattamaan merkittävästi yrityksen liikevaihtoa.

Diaarinumero: ESAELY/00235/05.02.09/2021

Kesair logo

Ota yhteyttä

Tarjouspyynnöt, lisätiedot ja työhakemukset. Täytä lomake, lähetä sähköpostia tai soita meille, henkilökuntamme auttaa mielellään!