Ilman desinfiointia valolla. UV222 ®-valaisimet.

Kesair Oy ja Winled Oy Ltd yhteistyöhön

Ilmassa leviävät virukset ja bakteerit voivat olla ongelmallisia julkisissa sisätiloissa. Me Kesair Oy:llä haluamme kantaa vastuun suojellaksemme ihmisiä Covid-19 – ja muilta viruksilta. Siksi olemme ottaneet edustettavaksi UV222 desinfiointivalon. UV222 desinfiointivalo on näkymätön ja haitaton tapa suojautua viruksilta ja bakteereilta. Valaisimet ja valaistussuunnitelman voi nyt tilata täältä samalla, kun toteutamme kohteen ilmankäsittelykoneen.

Valo asennetaan huonetilojen kattoon, joissa valaisimen lähettämä ultraviolettivalo tappaa virukset ja bakteerit muutamissa minuuteissa. Valaisimet asennetaan paikkoihin, joissa on eniten ihmisten välistä kontaktia. Valaisimen suodatinteknologia päästää UV-valoa läpi vain kapealla, ihmiselle haitattomalla spektrillä. Näin valo ei ärsytä ihoa, eikä silmän limakalvoja.

Yhteistyöllämme UV222 desinfiointivaloa myyvän Winled Oy:n kanssa toivomme nopeuttavamme Suomen toipumista koronapandemiasta ja toisaalta turvata puhtaat ja hygieeniset sisätilat myös tulevaisuudessa. Meille kesairilaisille puhdas ja terveellinen sisäilma on sydämen asia.

UV222-valo on täysin näkymätön ja haitaton tapa suo jautua viruksilta ja bakteereilta, jota voidaan käyttää  yhtäaikaisesti tilojen ollessa käytössä.

Ushion patentoima UV-valon suodatinteknologia on ainut  laadussaan ja tehokkuudessaan, varmistaen turvallisen  222nm-aallonpituuden tehokkaan vaikutuksen. Tehoa annostellaan UV Medicon älykkäällä valonohjaus algoritmilla, joka mukautuu käyttötilanteeseen LIDAR-,  liiketunnistimen ja käyttöparametrien perusteella.

Tegnologia

UV222-valo on täysin näkymätön ja haitaton tapa suo jautua viruksilta ja bakteereilta, jota voidaan käyttää  yhtäaikaisesti tilojen ollessa käytössä.

Ushion patentoima UV-valon suodatinteknologia on ainut  laadussaan ja tehokkuudessaan, varmistaen turvallisen  222nm-aallonpituuden tehokkaan vaikutuksen. Tehoa annostellaan UV Medicon älykkäällä valonohjausal goritmilla, joka mukautuu käyttötilanteeseen LIDAR-,  liiketunnistimen ja käyttöparametrien perusteella.

Turvallisuus

Ushion patentoiman ainutlaatuisen suodatinteknologian ansiosta UV222 säteilee kapealla UV-spektrillä, joka on turvallinen. Suodatin ei päästä lävitseen haitallisia aallonpituuksia. 10 minuuttia auringonvaloa vastaa 4 vuotta UV222-valoa.

Käyttökohteita

  • Sairaalat, hammashoito, koulut, päiväkodit, hoivakodit, apteekit ja muu terveydenhuolto.
  • Palolaitokset, poliisilaitokset, julkiset tilat, maan puolustus ja muut toimintavarmuuden toimitilat.
  • Yritykset, elintarviketeollisuus, elintarvikkeiden pakkaus, tuotantolinjastot ja tapahtumatuotanto.
  • Junat, taxit, linja-autot, ambulanssit, pelastushelikopterit, eläinkuljetus ja kuljetus.

UV222 tehoaa kaikkiin tunnettuihin viruksiin, bakteereihin ja moniin eri homeisiin. Näin saat aina hengitettäväksi puhdasta bakteeri vapaata ilmaa.

Ota yhteyttä

Tarjouspyynnöt, lisätiedot ja työhakemukset. Täytä lomake, lähetä sähköpostia tai soita meille, henkilökuntamme auttaa mielellään!