Isot ilmankäsittelykoneet

ISOT LTO-KONEET | 0,2-10 m³/s

Kesairin isot Lto-koneet on tarkoitettu 0,2-10 m³/s ilmavirta-alueelle. Koneissa on vaihtoehtoisesti vastavirtalämmönsiirrin, pyörivä lämmönsiirrin tai glykolipatteritalteenotto. Jokainen kone muunnellaan ja räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaiseksi.
Vastavirtasiirrinkoneissa lämmön talteenottolaitteena on energiatehokas vastavirtalämmönsiirrin, jonka hyötysuhde lähellä 95 %:ia (EN 308). Roottorikoneissa lämmön talteenottolaitteena on energiatehokas pyörivä lämmönsiirrin, jonka hyötysuhde on jopa 90 % (EN 308). Glykolipatterikoneissa energiatehokas glykolipatteri täyttää EN 308 energiatehokkuusvaatimukset (68%).

Rakenne

Kaikki koneemme on rakennettu pelti-villa-pelti-rakenteella. Lämpöeristyksenä on 50 mm paksuinen vuorivillakerros. Koneisiin kuuluu palkkialusta sekä säätöjalat, joilla koneen saa asennettua paikan päällä vaakasuoraan. Lisäksi koneeseen kuuluvat tiiviit raitis- ja jäteilmapellit, laadukkaat ilmansuodattimet tulo- ja poistopuolelle, sekä varasuodatinsarja.

Puhaltimissa käytetään soveltuvin osin EC-moottoreita, mutta suurikokoisissa malleissa vain AC- tai PM-moottoreita. Puhallintyyppi voidaan vaihtaa asiakkaan toiveen mukaan. AC- ja PM-moottoreissa puhallin sisältää aina taajuusmuuttajan, ellei asiakas toisin toivo. Lämmityspatteri voi olla valinnan mukaan joko nestekiertoinen tai sähköpatteri.

Lisävarusteet

Lisävarusteina koneisiimme on saatavissa vesi, glykoli tai suorahöyrysteinen jäähdytyspatteri, esisuodatin, esilämmityspatteri, äänenvaimentimet, kiertoilmakäyttö, lohkosulatus, lämmityspatterin sekoitusryhmä ja kiertovesipumppu sekä runsaasti erilaisia antureita ja mittareita.

Koneeseen voidaan asentaa sähkökeskus ilman automaatiota tai automaatiolla. Asiakas voi myös toimittaa tehtaalle haluamansa komponentit koneeseen asennettavaksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Nimesi (pakollinen)

Sähköpostiosoitteesi (pakollinen)

Viestin aihe

Viestin sisältö